Diari Més

Policial

Dos detinguts a Roda per cultivar 400 plantes de marihuana

Els individus també s’havien connectat a la xarxa elèctrica de forma fraudulenta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el dia 30 de març, dos homes, de 25 i 37 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), per cultivar unes 400 plantes de marihuana i per connectar-se a la xarxa elèctrica de manera fraudulenta.

Les detencions són resultat d’una investigació arran de les informacions facilitades per la Policia Local de Roda de Berà, les quals apuntaven que en un habitatge de la població, situat a l’avinguda de l’Avenc, hi podia haver una plantació de marihuana.

A primera hora de la nit del 30 de març, mossos de paisà van aturar un vehicle que sortia del domicili sospitós. Els agents van identificar els dos ocupants, els quals van donar el seu consentiment per realitzar una entrada voluntària a l’habitatge.

Un cop a l’interior van localitzar prop de 400 plantes de marihuana, així com un sistema d’enllumenat i ventilació. També van descobrir que el sistema elèctric que alimentava les instal·lacions estava connectat de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica de la via pública. Arran de les comprovacions, els mossos van detenir els dos homes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric. Els detinguts van passar el dia 1 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció núm. 5 d’El Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking