Diari Més

Els Fideus Rossos tornen a Cambrils

Les quartes jornades d'aquest plat tindran lloc del 22 d'abril al 8 de maig

Els fideus rossos tornen a Cambrils

Els fideus rossos tornen a CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les 4es jornades dels Fideus Rossos es duran a terme a Cambrils del 22 d’abril al 8 de maig. Durant aquests 17 dies, els restaurants del municipi oferiran uns menús tancats amb les diferents variants de Fideus Rossos com a protagonista als seus establiments.

En aquesta quarta edició, 38 restaurants cambrilencs (8 establiments més que la darrera edició) oferiran les seves propostes gastronòmiques, que tindran un element en comú enguany: el maridatge amb els vins i caves de Cava Torelló com a patrocinador de les jornades. Amb l’objectiu de servir més de 6.000 menús dels fideus rossos durant els dies de la promoció, els restaurants ultimen els darrers preparatius a les seves cuines per tal que les receptes siguin tot un èxit.Els preus dels menús oscil·len entre els 19,50€ i els 48,50€, i entre ells podrem trobar des de plats de la cuina més tradicional cambrilenca, fins a l’espectacularitat i sempre sorprenent cuina d’autor.

Per cloure les jornades, la Confraria de Pescadors de Cambrils, col·laboradors de les jornades gastronòmiques, oferirà una fideuada popular el dia 8 de maig entre les 11:30 i les 13:30 hores a la zona de l’aparcament de la Confraria, a un preu simbòlic de 4€/ració + beguda a tots els assistents.

Els establiments participants són els següents:

-L’Original -Bresca -Taverna Lekeitio -El Pósito - La Galera - Bec d’Or - Can Solé - L’Escandall - Gami - Club Nàutic - Casa Macarrilla 1966 - Denver - Duomo Rest-Pizzeria - La Palmera de la Llosa - Cal Tendre - Rincón de Diego - Casa Gallau - Can Bosch - Acuamar - El Morter - Casavella - Les Barques - Casa Port - Miquel -Miramar - El Faro - Nou Piñas - El Pescador - Al Punt - Germans Miquel’s - l’Espurna -Vora -Moraima - El Maset - Del Mar - La Cuina d’en Jordi - La Tresca -Llop de Mar.

tracking