Diari Més

Societat

Vilaplana instal·la dos desfibril·ladors en espais públics

El fix està ubicat a l'Ajuntament i el mòbil, que s'utilitzarà en cas d'organització d'esdeveniments extraordinaris, està ubicat a Casal Vilaplanenc

Vilaplana instal·la dos desfribril·ladors en espais públics

Vilaplana instal·la dos desfribril·ladors en espais públicsCedida - Ajuntament de Vilaplana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vilaplana ha instal·lat dos desfibril·ladors públics al municipi. Un d’ells és fix i està col·locat als baixos de l’Ajuntament. L’altre, ubicat al Casal Vilaplanenc, es convertirá en móvil en cas d’organització d’esdeveniments extraordinaris.

Amb aquests dos aparells, que han estat subvencionats en part per la Diputació de Tarragona, es pretén facilitar una ràpida intervenció en cas d’aturada cardíaca ja sigui a les persones que viuen a Vilaplana o aquelles que hi estan de pas.

La col·locació dels desfibril·ladors implicarà també la senyalització d’aquests per tal que els aparells es puguin trobar ràpidament. Els desfibril·ladors estan pensats per a que qualsevol persona els pugui utilitzar ja que els propis aparells donen les instruccions necessàries per a utilitzar-los.

El proper divendres, dia 22, es farà la presentació pública dels aparells als veïns i veïnes de Vilaplana, en aquest acte es podran conèixer les característiques i detalls dels desfibril·ladors així com conèixer el seu funcionament.

tracking