Diari Més

Judicial

Poblet nega conèixer l'arquitecte Batesteza

S'ha mostrat «reconfortat» de poder explicar davant la justícia «la bondat i la rectitud dels nostres actes»

Pla obert de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, sortint de declarar dels jutjats de Tarragona acompanyat del regidor Xavier Farriol. Imatge del 15 d'abril del 2016

Reus, arquitecte, Jorge Batesteza, presumpta, alcalde, Josep Poblet, CAP, regidor, Innova, Vila-seca, jutjat, Tarragona, construccióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha declarat aquest divendres alJutjat número 5 de Tarragona com ha investigat en el cas de la construcció del CAP Vila-seca, en el qual va participar l’arquitecte Jorge Batesteza, investigat també en el cas Innova. «No coneixia el senyor Batesteza i segueixo sense conèixer-loactualment», ha assegurat Poblet.

El batlle s’ha mostrat convençut que no s’han comès irregularitats en la construcció del CAP i ha remarcat sentir-se «reconfortat» perquè «hem pogut declarar i hem pogut explicar amb amplitud la bondat i la rectitud dels nostres actes».

Poblet ha recordat que «ja no formem part de la peça d’Innova». I és que l’Audiència Provincial va decidir retirar-la de la macrocausa i traslladar-la als jutjats tarragonins. L’alcalde també he mencionat el fet que se li reduís la fiança «ostensiblement». I ha afegit respecte a la seva declaració davant de la magistrada del Jutjat número 5: «És la tercera qüestió jurídica que hem resolt bé. Volíem declarar, i ho hem aconseguit i amb celeritat».

Abans que declarés Poblet, ho han fet l’actual regidor de Relacions Ciutadanes, Josep Toquero, el d’Hisenda, Francesc Xavier Farriol, i el regidor de Serveis Generals, Josep Maria Pujals. Tant ells com Josep Poblet només han respost a les preguntes del jutge i dels advocats de les defenses.

Dilluns 18 d'abril, serà el torn de l’actual regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, i les que ocupaven les regidories de l’àrea de la Pineda i de la Plana –Esmeralda Núñez i Ana Josefa Girona– quan es va celebrar la Junta de Govern local que va autoritzar els tràmits per la construcció del centre de salut que s’investiga.

tracking