Diari Més

Gastronomia

S'organitza el primer Concurs d'Allioli de Roda de Berà

La competició tindrà lloc el 6 de maig a partir de les set de la tarda

S'organitza el primer Concurs d'Allioli de Roda de Berà

S'organitza el primer Concurs d'Allioli de Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de la 31a Setmana Cultural, Les Monges Associació Cultural i l’associacióde Dones ‘Kom-tu’ de Roda de Beràengeguen la primera edició del Concurs d’Allioli, que se celebrarà el6 de maig, a partir de les set de la tarda, al Casal Municipal Les Monges.

El propòsit de l’esdeveniment gastronòmic, que buscarà als millors'alliolers' de Rodade Berà, és la de recaptar fons amb una finalitat solidària. En finalitzar elconcurs es farà un tastet de tots els alliolis preparats amb pa i botifarra amb un preusimbòlic. La recaptació fetaanirà destinadaa MetgesSense Fronteres, per ajudar als sirians quees troben en camps de refugiats..

La participació és lliure i oberta a tothom. Hi hatrentaplaces disponibles, i tothom quehi vulguin participar potformalitzar la seva inscripció abans del 2 de maig trucant al 679 914 125.Els participants hauran de portartantel material com els ingredientsnecessaris per a la realització de l’allioli. Enel moment que hoindiqui l’organització, hauran de començar l’elaboració de l’allioli, que haurà de serpreparat de forma manual amb un màxim de 25 minuts.El Jurat, format per quatre persones, escollirà els tres millors alliolis basant-se en elsabor, la textura i els ingredients emprats. Els tres elegitsrebran un lot de productes de laterra com a premi.

tracking