Diari Més

L'espectacle musical 'Flamenkids' al Teatre Auditori del Morell

Integrat per set joves artistes que volen trencar estereotips i traspassar fronteres racionals, sentimentals, culturals o històriques

L'espectacle musical 'Flamenkids' al Teatre Auditori del Morell

L'espectacle musical 'Flamenkids' al Teatre Auditori del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Auditori del Morell tornarà a aixecar aquest dissabte, a les 21 hores, el teló de la seva programació d’hivern-primavera després d’unes setmanes de parèntesi. En aquesta ocasió, l’escenari morellenc acollirà l’espectacle musical ‘Flamenkids’.

Amb set joves artistes sobre l’escenari, aquest concert-espectacle ofereix un gran contrast visual i sonor que pretén trencar estereotips i traspassar fronteres racionals, sentimentals, culturals o històriques. Un homenatge a la pluralitat de sonoritats que caracteritza el flamenc amb palos tradicionals: soleà, martinete, alegrías, guajiras, tangos, bulerías; temes emblemàtics de la història d’aquest gènere com 'La leyenda del tiempo', 'Entre dos aguas', grans compositors de música clàssica que van inspirar-se en aquestes sonoritats, com Manuel de Falla, Mateo Albéniz, Francesc Tàrrega i fins i tot, noves versions de repertori musical i literari d’origen català.

Els interessatspodrangaudir d’aquest espectacle pernomés 3 euros, de manera anticipada, o bé per 5 euros el mateix dia de la representació.

Aquesta és la vuitena proposta de la temporada d’hivern i primavera del Teatre Auditori del Morell, que inclou un total de 12 ofertes culturals a l’escenari morellenc. Totes elles es caracteritzen per la qualitat dels espectacles i per oferir-se al públic amb uns preus molt reduïts, ja que la voluntat de l’Ajuntament és acostar la cultura a tothom. En aquest sentit, els joves de fins a 18 anys poden accedir a cadascuna de les propostes per només 3 euros, mentre que el públic adult pot fer-ho amb preus que oscil·len entre els 3 i els 12 euros, segons l’espectacle.

La venda anticipada ja es troba en marxa, amb preus molt reduïts que oscil·len entre els 3 i els 8 euros –segons espectacle–, mentre que també es vendran localitats a taquilla, a partir d’una hora abans d’iniciar-se cada espectacle, amb preus entre els 5 i els 12 euros.

tracking