Diari Més

Cultura

L'ambient modernista envaeix l'Arboç

Aquest cap de setmana se celebrarà la 5a edició de la Fira Modernista del Penedès

L'ambient modernista envaeix l'Arboç

L'ambient modernista envaeix l'ArboçCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Arboç acolliràla cinquena edició de la FiraModernista del penedès, els dies 16 i 17 d'abril. La mostra, que incloudiverses novetats,omplirà d’ambient modernista el carrer Major, la plaça de la Vila i la Rambla Gener de l’Arboç.

La visita teatralitzada a La Giralda el dissabte a la tarda és una de les novetats més destacades d’aquesta cinquena edició de la Fira Modernista. Una edició tematitzada en el circ com una de les manifestacions artístiques més rellevants de l’època. S’han programat tot un seguit d’actes que tenen com a eix central el circ en les seves diferents variants: des de pallassos fins a malabaristes.

Dissabte al matí és realitzarà una visita tècnica fotogràfica a la Palau Gener i Batet, on tots aquells fotògrafs que ho desitgin podran plasmar amb les seves càmeres tots els detalls de l’edifici amb els consells del fotògraf arbocenc Òscar Méndez.

La Casa de Cultura i l’Auditori Municipal acolliran les exposicions'El ferro forjat: un element del modernisme' i 'Adrià Gual. Escenògraf de la modernitat', i des de l’Oficina de Turisme s’organitzarà una Gimcana on es convidarà a tothom a identificar detalls del modernisme presents en alguns dels edificis més rellevants de la vila.

Desprès del gran èxit obtingut en les quatre darreres edicions l’organització obsequiarà als assistents amb la Marató de Teatre d’Època al Carrer, on onze companyies de teatre, encapçalades per l’Elenc Artístic Arbocenc i amb més de 200 actors i figurants, presentaran les seves propostes ambientades en escenes de la vida quotidiana de finals del XIX i principis del segle XX.

Mercat d’època modernista, tallers infantils, racó d’art modernista, puntaires vestides d’época i molts més actes acaben de donar forma a l’excepcional programa de la V Fira Modernista del Penedès.

tracking