Diari Més

El regidor Jordi Solé renúncia com a portaveu del PSC per la polèmica multa de trànsit

Valeriano Pino serà l’encarregat de substituir a Solé, que continuarà com a primer tinent d’alcalde i com a regidor d’Ensenyament

El regidor Jordi Solé renúncia com a portaveu del PSC per la polèmica multa de trànsit

El regidor Jordi Solé renúncia com a portaveu del PSC per la polèmica multa de trànsitDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor Jordi Solé deixa de ser portaveu del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra per la polèmica generada per conduir un vehicle sense assegurança, sense passar la ITV, i per aparcar en una zona que estava prohibida. Valeriano Pino serà l’encarregat de substituir a Solé, que continuarà com a primer tinent d’alcalde i com a regidor d’Ensenyament.

Els fets es remunten al 8 de desembre, quan la Policia Local de Torredembarra va multar el vehicle que estava estacionat incorrectament i que impedia el pas de vehicles a la zona del Varador de la Torre. Jordi Solé no disposava d’assegurança ni de ITV. La Policia li va posar una sanció administrativa de gairebé 1.700 euros. Solé assegura que «se sent avergonyit i que la causa de la il·legalitat ha estat per una mala situacióeconòmica». Ha afegit que «lamento el meu comportament erroni i el possible dany que he fet als meus companys de govern i de partit. No es tornarà a repetir».

Algunes informacions apuntaven a tractes de favor des de la Policia Local cap al regidor, i coaccions d’aquest cap a les autoritats que el van sancionar. En una roda de premsa, Miguel Ángel Marchant, sotsinspector de la Policia Local de Torredembarra, ha assegurat que «tothom és igual davant de la llei, no hem fet tractes de favor a ningú».

Els principals partits municipals han demanat la dimissió del regidor i explicacions a l’equip de govern. Asseguren que existeix falta de transparència i que aquests fets deixen sense credibilitat al regidor.

tracking