Diari Més

Cambrils il·lustrarà amb 7 photocalls la llegenda de Sant Jordi

S'instalaran als carrers del Port fins el pròxim 1 de maig

Cambrils il·lustrarà amb 7 photocalls la llegenda de Sant Jordi

Cambrils il·lustrarà amb 7 photocalls la llegenda de Sant Jordi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins el proper 1 de maig tots aquells cambrilencs i cambrilenques, però també els turistes que visitin la ciutat, podran seguir la llegenda de Sant Jordi a través dels set photocalls que s’han instal·lat als carrers del Port de Cambrils.

La iniciativa ha estat impulsada per la Xarxa Port qui ha reinventat la història i l’ha adaptat a elements identificatius de Cambrils. Així doncs els set panells, obra de l’artista Nuri Mariné, representen diferents escenes de la llegenda i inclouen els elements més tradicionals de la història com són el personatge de Sant Jordi, la princesa o el drac. Alhora també es poden apreciar altres elements identificatius de Cambrils com són el far o la torre del port.

Els photocalls estan ubicats a laPlaça Marcel·lí Domingo, Mossèn Batalla amb Robert Gerhard,Miquel Planas amb Joan Sebastià Elcano,Pescadors amb Plaça del Pòsit,Àncora amb Roger de Llúria,Drassanes amb Pau Casals iPlaça Remendadores.

L’objectiu d’aquesta activitat, que compta també amb el suport del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, és dinamitzar la zona comercial i de restauració del Port durant tot el mes d’abril.

Cal esmentar també que els establiments participants en aquesta campanya tenen una rosa adhesiva als seus vidres, creada per l’artista local David Callau.

La Xarxa del Port va néixer per tal de promocionar la zona del Port durant tot l’any.

tracking