Diari Més

Cultura

Cambrils commemorarà el Dia Internacional de la Dansa amb un festival al Parc del Pinaret

El Departament de Cultura de l’Ajuntament atorgarà 8 beques entre els ballarins i ballarines de les dues escoles de dansa participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb el Centre de Dansa Cambrils i Estudi Giselle, hanorganitzat un festival de dansaper commemorar el Dia Internacional de la Dansa. L'acte es durà a termeeldia 28 d’abril a les 18h al Parc del Pinaret. Aquest festival té per objectiu, tal com es va establir en crear aquesta diada, aproximar la dansa al públic en general, tot utilitzant un sol idioma per a tothom, grans i petits, l’idioma del cos, del moviment, convertint a la dansa en la gran protagonista.

El Dia Internacional de la Dansa és un acte molt participatiu. Aquesta any, i com a curiositat, l’artista David Callau ha cedit una obra que protagonitza el cartell d’aquesta edició del DID’16.

Els alumnes de cada centre interpretaran diversos números de dansa i l’acte acabarà amb un actuació conjunta final on tothom, pares, germans, amics, etc. poden participar, com ja es tradició del DID a Cambrils.

Aquest any ha estat l’Escola Giselle l’encarregada de coreografiar l’actuació final i posar a disposició de tothom el Flashmob DID’16, que podeu trobar en el vídeo adjunt a aquesta notícia.

Beques pels estudis de dansa

Per segon any consecutiu, el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils atorgarà 8 beques entre els ballarins i ballarines de les dues escoles de dansa participants. Les beques van dirigides a ajudar al desenvolupament dels estudis de dansa.

Cambrils commemorarà el Dia Internacional de la Dansa amb un festival al Parc del Pinaret

Cambrils commemorarà el Dia Internacional de la Dansa amb un festival al Parc del PinaretCedida

tracking