Diari Més

L'AEiG Gent de Mar celebra els seus 40 anys tractant la interculturalitat

L'acte central ha estat una fotografia en forma de 40 de tots els membres de l'entitat

Fotografia feta des de dalt del campanar.

L'AEiG Gent de Mar celebra els seus 40 anys tractant la interculturalitatCedida/Francesc Hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils celebra aquest cap de setmana el seu quarantè aniversari. Per encetar els actes de dissabte, tots els membres de l’agrupament s'han fet una foto a la plaça de l’església de Sant Pere. A la foto, feta des de dalt del campanar de l’església, es pot veure un quaranta, format per totes aquelles persones que han fet créixer l'entitat.

També s'ha celebrat un vermut cultural a preus populars, que combinava refrescos i reflexió sobre el tema que la interculturalitat, leitmotiv de la commemoració.

A la tarda s'han organitzat unes petites jornades culturals en què, de nou, la interculturalitat prendrà un paper protagonista. Esstreballarà a través de jocs tradicionals de diferents cultures i audiovisuals que convidaran a la reflexió dels presents.

Finalment, per cloure els actes de l’aniversari, a la plaça de l’església està previst celebrar un sopar popular amb tota la comunitat educativa de l’agrupament. La nit estarà amenitzada per l’actuació del grup musical Vivèrrids (format, en part, per joves de l’agrupament).

tracking