Diari Més

Últims dies de la ruta de tapes La Xoixeta

Compta amb divuit bars i restaurants del municipi que ofereixen tapa i beguda a 2,5€

Últims dies de la ruta de tapes La Xoixeta

Últims dies de la ruta de tapes La XoixetaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició de la ruta gastronòmica «La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla» estarà disponible fins el pròxim diumenge 10 d’abril. La ruta gastronòmica que compta amb un total de divuit bars i restaurants del municipi, ofereix tapes amb embruix a un preu de 2,5€ tapa + beguda. Ho organitza la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla amb la col·laboració d’ATECA, Altafulla Bloc i Catalunya Regió de la Gastronomia 2016.

Ruta premiada

Els participants de la ruta podran omplir un llibret amb el segell de cada establiment de la tapa que hagin degustat. Aquells que aconsegueixin omplir-ho tot podran anar a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament i rebre l’últim segell per rebre un petit obsequi i votar la tapa que més els hi hagi agradat.

La data límit per posar l’últim segell a l’oficina de Turisme serà el dia 18 d’abril de 2016 fins a les 14h. A més, tots els que acabin la ruta entraran en un sorteig de 10 lots del Grup Estrella DAMM. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització.

tracking