Diari Més

La gastronomia de la Costa Daurada, protagonista de 'Sabor Salou'

La fira gastronòmica tindrà lloc del 15 al 17 d'abril, i agruparà una cinquantena d'expositors

La gastronomia de la Costa Daurada, protagonista de 'Sabor Salou'

La gastronomia de la Costa Daurada, protagonista de 'Sabor Salou'Sabor Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mig centenar d'expositors convertiran Salou en destí gastronòmic a la Costa Daurada gràcies a la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet provinents tant del municipi com de la resta del territori català.

L’edició 2016 de Sabor Salou, que tindrà lloc del 15 al 17 d'abril, oferirà tot tipus de degustacions, activitats i tallers per a tota la família i preveu igualar les xifres d’assistència d’anys anteriors, quan el municipi de la Costa Daurada va rebre més de més de 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és donar a conèixer la qualitat i la diversitat de l'oferta de Salou, i mostrarels productes títpics com el peix i els plats que es cuinen amb aquest ingredient, tals com suquets de peix, paelles, arròsnegre o de llamàntol, entre d'altres. La fira també volpresentar els restauradors locals i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes. En l’actualitat Salou compte amb 200 restaurants que ofereixen cuina mediterrània, de mercat, marinera, d’autor o casolana.

tracking