Diari Més

El Port de Torredembarra celebra la seva primera regata d'altura

La Regata Illes Columbretes, de 170 milles de distància, finalitzarà diumenge

El Port de Torredembarra celebra la seva primera regata d'altura

El Port de Torredembarra celebra la seva primera regata d'altura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port esportiu de Torredembarra celebra la seva primera regata d'altura, en què competeixen dinou embarcacions.La regata comença avui i acaba diumenge dia 10, i inclou un recorregut costaner alternatiu per a la classe promoció, amb la participació de dotze embarcacions més.

Es tracta de la primera regata d'altura de la història del Port, que l'organitza en col·laboració amb el Club Marítim Torredembarra.

La Regata Illes Columbretes, d'unes 170 milles de distància, salparà a les 16.00 hores d'avui i arribarà al mateix port diumenge 10.

La competició té tres grups de classificació, segons es participi amb tripulació, A2 (en parella) o en solitari.Els tres són puntuables per al Campionat de Catalunya de solitaris i A2 i per al Campionat de Catalunya de Regates d'altura de creuers.

Hi haurà trofeus per als primers tres guanyadors de cada classificació i el lliurament tindrà lloc al mateix port aquest diumenge.

Aquesta I Regata Illes Columbretes ret homenatge al regatista Federico Sánchez Peral, mort el mes de gener passat.

El port esportiu de Torredembarra disposa de 756 amarratges per a embarcacions de fins a 28 metres d'eslora, ofereix serveis de marineria, restauració i manteniment d'embarcacions, així com activitats nàutiques, d'oci i esportives i formació durant tot l'any.

Des del 2007, és el primer port esportiu on tots els seus mariners són titulats i compta amb un varador professional.

tracking