Diari Més

Visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça per a famílies i escolars

Corresponent al Pla Educatiu d’Entorn

Visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça per a famílies i escolars

Visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça per a famílies i escolarsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant els propers dies tindran lloc un total de quatre activitats programades en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, el qual engloba activitats adreçades als alumnes, als docents i membres de la comunitat educativa, i a les famílies, i té l’objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l’aprenentatge dels estudiants.

Aquestdijous, tindrà lloc una visita guiada al Parc de la Torre d’en Dolça, a càrrec de la regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, Manuela Moya. La sortida es durà a terme a les 9.15 h des del Parc dels Aragalls i tindrà una durada de 3 hores. La finalitat d’aquesta visita és donar a conèixer els punts d’interès d’aquest parc urbà del municipi, de 36,9 hectàrees, perquè les famílies puguin gaudir amb els seus fills i filles.

De cara a la setmana vinent, gairebé un miler d’alumnes dels cicles mitjà i superior de les escoles del municipi assistiran a la representació de l’obra de teatre infantil en anglès ‘Billy Banjo’ que tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras, el divendres 15 d’abril. En primer lloc a les 9.30 h hi assistiran els alumnes dels cicles mitjà i superior de l’escola Cal·lípolis i el cicle mitjà de La Canaleta. A les 11.00 h hi assistiran els alumnes dels cicles mitjà i superior de l’escola Sant Bernat Calvó i el cicle superior de l’escola Mestral. I, per últim, a les 15.30 h hi aniran els alumnes dels cicles mitjà i superior de l’escola Miramar. Els alumnes de les escoles Antoni Torroja i Miret, Mestral i La Plana, hi assistiran durant el mes de maig.

D’altra banda, el mateix divendres, el Centre Cívic i Cultural el Colomí acollirà el Club de Lectura a càrrec de Carme Solé, a partir de les 6 de la tarda.

I, per últim, el diumenge 17 d’abril a les 11.30 h, les famílies podran gaudir del concert de Bufa & Sons, en el qual tres experimentats músics presenten un espectacle a través del reciclatge d’objectes quotidians, amb els quals creen música jazz, blues i altres cançons conegudes per tothom. Les invitacions al concert es podran reservar a les secretaries de les escoles abans del dimarts 12 d’abril.

tracking