Diari Més

La Canonja

La màgia omplirà els carrers de la Canonja

L’11a edició de les jornades de màgia Impossible arriba al municipi aquest divendres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La màgiaenvaeix els carrers i els locals de La Canonja un any més en l’11a edició de les jornades ‘Impossible’. Els assistents podran gaudir de multitud d’espectacles i actuacions amb la màgia com a protagonista, que començaran aquest divendres i seguiran tot el cap de setmana, coincidint amb la ruta de tapes del municipi DesTapa.

El plat fort d’aquesta edició del festival, que està molt consolidat a la Canonja i ja és, gairebé, una tradició, és l’actuació ‘Vaya par de dos’. Tindrà lloc a l’Orfeó Canongí dissabte a les 9 delvespre, i presentarà una mescla de màgia i monòlegs a càrrec de l’humorista Sara Escudero, guanyadora del ‘Club de la Comedia’ i actual col·laboradora del programa televisiu de la Sexta ‘Zapeando’, i el mag Miguelillo. Aquest espectacle té un preu de 9 euros, però no totes les actuacions són de pagament. «Hem procurat que molts espectacles siguin gratuïts, i els de pagament que siguin assequibles», va destacar durant l’acte de presentació del festival el regidor de Cultura Salvador Ferré.

Altres actuacions destacables són la ‘Gran Gala Internacional de Màgia’, que amb mags provinents de Bòsnia, Madrid i Saragossa, oferirà una barreja d’increïbles trucs i il·lusions divendres al vespre a l’Orfeó del municipi. I diumenge, el mateix escenari acollirà ‘Chequín’, una actuació de Paulino Gil, guanyador del premi al millor espectacle de màgia còmica en el Campionat Mundial a Alemanya l’agost del 2014.

«Gats, gossos i homes barbuts, teniu l’entrada prohibida!» Així va saludar el mag Fèlix Brunet als nens i nenes que ahir a la tarda van assistir al Castell de Masricart a la presentació del festival de màgia. I és que l’espectacle ‘El domador de puces’, que mostrava un autèntic circ d’aquests petits animals, requeria espectadors poc peluts per tal d’evitar que les puces s’hi anessin a refugiar. Els diminuts animals van envair l’escenari amb trucs tan inverossímils com un salt mortal de trampolí, o l’aixecament d’un llapis que, en proporció, era centenars de vegades més gran que les puces. Els infants van aplaudir els petits insectes, que Fèlix Brunet havia estat ensinistrant amb molt d’esforç i suor. «Són les puces que més salten de tot el món!», els deia.

Punt de referència

Durant el mateix acte de presentació, des de la productora encarregada de l’organització del festival, Batall Produccions, es va assegurar que la Canonja «ha esdevingut un punt de referència en el panorama actual de la màgia». Ja fa 11 anys que es va donar el tret de sortida a la primera edició del festival, i cada anys’ha anat consolidant més i més, demostrant les ganes de veure màgia que tenen els canongins i canongines.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a la pàgina web www.codetickets.com i al Castell de Masricart fins aquest dijous, i s’obsequiarà els espectadors amb un 2x1 en els espectacles ‘Vaya par de dos’ o ‘Gala Internacional’.

La màgia omplirà els carrers de la Canonja

La màgia omplirà els carrers de la CanonjaElena Pedrola

tracking