Diari Més

Valls acull la darrera funció a la província de 'Bits'

A causa de l'àmplia acollida del públic s'han programat dues funcions per aquest dissabte a les 18.30h i a les 21h

El Tricicle porta la darrera funció de 'Bits' de la província a Valls

El Tricicle porta la darrera funció de 'Bits' de la província a VallsEl Tricicle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Cultural de Valls presenta l'espectacle Bits del Tricicle en dues funcions dissabte 9 d'abril. L'excel·lent acollida del muntatge va fer pràcticament exhaurir la sessió de les 9 del vespre, per la qual cosa també s'ha programat una segona funció a les 18.30 h. Seran les darreres d'aquest espectacle del Tricicle a les comarques de Tarragona, i les penúltimes de la gira catalana que acabarà a Terrassa.

Estrenatel maig de 2012, el Tricicle ofereix Bits com un espectacle basat en l'humor propi d'aquests tres monstres de l'humor, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans. L’obra porta gairebé quatre anys de gira i prop de 700 representacions. El muntatge promet transmetre gags a la velocitat de la llum. A cop de ratolí, els tres còmics salten d'esquetx, de tema, de decorat, de personatges, d'ulleres, de sexe i, fins i tot, recuperen vells coneguts per fer-se un auto-homenatge i augmentar la seva passió malaltissa per l'humor.La novetat de l'espectacle del Tricicle és que s'han pres alguna llicència, com introduir una mica de diàleg i trencar una mica la norma de servir-se només de la gestualitat per explicar les seves històries.

Bits, la vuitena creació teatral del Tricicle, amb la qual revisen el món de les noves tecnologies des del seu segell d’humor, serà el seu darrer espectacle de creació, ja que tenen intenció de «baixar la intensitat» de la seva activitat teatral. «Estem 10 mesos a l’any en gira, a l’autopista, i tot i que estem bé físicament, també volem dedicar més temps a altres projectes, a la família, poder viure a Barcelona…», confessa Joan Gràcia. Però aviat afegeixen que tot i voler baixar el ritme, no es cansen d’actuar. Quan acabin l'actual gira de Bits al llarg d'aquest 2016, El Tricicle ha anunciat que es plantegen recuperar els millors gags de la seva història en un últim muntatge per commemorar el 40è aniversari del seu recorregut, amb el qual s'acomiadarien definitivament dels escenaris.

Venda d'entrades

Les entrades es venen a través del web ticketea.com les 24 hores, per telèfon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls. Les taquilles del Principal realitzen l'horari habitual dimecres a la tarda de 18 a 21 h, i divendres al matí de 12 a 13.30 h. La venda telefònica funciona de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15 h. El mateix dissabte de la funció la taquilla del Centre Cultural obrirà a partir de les 17.30 h, una hora abans de l'inici de la primera funció

tracking