Diari Més

Falset millorarà les instal·lacions del camp de futbol municipal

Les obres s'iniciaran a finals del mes de juny

Falset millorarà les instal·lacions del camp de futbol municipal

Falset millorarà les instal·lacions del camp de futbol municipalAjuntament de Falset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament iniciarà, a finals de juny, les actuacions de millora previstes al camp de futbol Nou Domènech Aragonès. El projecte té un pressupost de 155.585€,i preveu la construcció d’un nou edifici per ubicar-hi les dependències que manquen a la instal·lació actual; la pavimentació de l’àrea que rodeja el terreny de joc; la realització de les obres necessàries per connectar la xarxa de recollida d’aigua del camp i una actuació menor de remodelació del mòdul destinat actualment a serveis.

En relació al nou edifici que s’hi construirà, aquest se situarà en un dels laterals del camp, concretament en el de les graderies. Serà d’una planta i mantindrà l’estètica de la resta de mòduls de la instal·lació esportiva. A banda de comptar amb una àmplia sala per a usos diversos, en aquest nou edifici s’hi ubicaran nous serveis per a homes i dones, i també un servei adaptat.

Pel que fa a la pavimentació dels laterals del terreny de joc, aquesta actuació permetrà esmenar una problemàtica que afectava la qualitat de la gespa artificial. Especialment en els dies de pluja i vent, i també per l’acció dels usuaris, el sauló que envolta el camp s’escampa pel terreny de joc, provocant-ne el seu deteriorament. La solució passa per un paviment de formigó, de similars característiques al que s’ha utilitzat en altres zones, un paviment que és dur i compacte i que garanteix també la perfecta evacuació de la pluja. A més, aprofitant la pavimentació de l’àrea que rodeja el camp, també s’adequarà el vial lateral d’accés de vehicles.

Per últim, i al marge de la remodelació del mòdul destinat a serveis, el projecte contempla millores d’eficiència en l’aprofitament de l’aigua, ja que es connectarà la xarxa de recollida d’aigua del camp per a ser conduïda a un dipòsit d’acumulació situat a la planta semisoterrani d’un dels mòduls existents. L’aigua recollida en aquest dipòsit s’emprarà per regar el terreny de joc.

tracking