Diari Més

El Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès agrupa 785 nens i nenes amants del teatre

La 38a edició, que es va iniciar el passat dilluns i finalitzarà el 15 d'abril, porta a escena 31 obres de 21 centres de la comarca

El Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès agrupa 785 nens i nenes amants del teatre

El Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès agrupa 785 nens i nenes amants del teatreMaria Nolla Borrell (CRP del Baix Penedès)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passatdilluns 4 d’abril, a les 10 del matí, el Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell va alçar el teló per donar inici a la 38a edició del Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès. Un total de785joves actors i actrius, de 21 centres escolarsd'11 poblacions de la comarca,escenifiquenles 31 obres programades en aquesta edició.Tenen edats compreses entre els 3 i els 18 anys, i són dirigits i coordinats per una seixantena de professors/es. El Festival de Teatre finalitzaràel properdivendres 15 d’abril.

Un cop tancada la inscripció per poder-hi assistir com a espectadors i espectadores, hi ha assegurada una nombrosa afluència d’alumnat i professorat dels centres escolars que hi actuen com de d’altres centres que els volen donar suport.

El Festival va dirigit, bàsicament, a la població escolar, tot i que és obert a tothom. L’entrada és gratuïta, però des de l’organització no es pot garantir que sempre quedin localitats disponibles per als familiars dels joves actors i actrius. Cada dia s’inicien les representacions a les 10 del matí.

tracking