Diari Més

Successos

Roben diversos ordinadors portàtils a l'escola d'Alforja

Els lladres s'han endut unes càmeres fotogràfiques i han causat diverses destrosses a l'interior de l'edifici

Roben diversos ordinadors portàtils a l'escola d'Alforja

Roben diversos ordinadors portàtils a l'escola d'AlforjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola de primària JosepFuster d'Alforja ha patit un robatori aquest cap de setmana. Els lladres s'hanendutordinadors portàtils i càmeres fotogràfiquesi han causat diverses destrossesa l'interior de l'edifici.

«Al arribar a l'escola a dos quarts de 9 ens hem adonat que l'escola estava oberta i dins hem trobat diversesportes esbotzades», ha explicat la directora del centre, Magda Monlleó. «Hem trucat als Mossos, que han vingut ràpidament i després, també ha arribat una unitat de la científica per veure si trobaven empremtes, però ens han dit que no han trobat res», ha afegitla responsable de l'escola.

Monlleóha comentat que tot el que s'han endut han estat objectes petits. «Han robatuns 8 o 10 ordinadors portàtils i algunes càmeres fotogràfiques. No puc concretar més perquè hem d'acabar de fer el recompte i presentar la denúncia a Mossos».

A banda del material sustret, els lladres han esbotzat diverses portes de l'interior del centre. Una brigada de l'Ajuntament ja ha visitat l'escolaper recomptar les destrossesi començar els treballs de substitució de les portes trencades per altres de noves.

«Feia molts anys que no passava, però és una cosa a la qual les escoles hi estem exposats», ha comentat Magda Monlleó. Pel que fa a l'afectació del robatori, la directora ha explicat que els nens han hagut de passar el matí al pavelló municipal mentre els Mossos feien les seves tasques, però que per la tarda ja han pogut fer classe.

tracking