Diari Més

Útima jornada del festival 'Primaverart' del Morell

Música i teatre posaran el punt i final a les propostes d'enguany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribala darrera jornada del'Primaverart' del Morell, una propostacultural que ha mirat d'acostarles arts escèniques als veïns i veïnes del municipi. I ho ha fet, literalment, perquè el festival ha ofertfins a 12 propostes a peu de carrer. Del teatre a la dansa, passant pel circ, la música, la dansa, l’art multimèdia i el clown.

Aquest diumenge la primera de les propostes és la de l'espectacle'The Loser', de Matteo Galbusera. La representació serà a la plaçaFrancesc Macià amb dues funcions, una a les 12 del migdia i una altra a les 18.00 h.

També al migdia, una mica més tard, a les 13 .00 h., als Jardins de l'Ajuntament actuarà el grup Els Vinardells, que oferirà una combinació de música de gralla i timbal tradicional i de versions de temesmolt coneguts i populars.

La jornada i el festival es tancaran a partir de les 19.00 h amb la representació de l'obra de Goldoni, 'L'Adulador', a càrrec de la companyia La Rapa Teatre. Novamentl'escenari seran els Jardins de l'Ajuntament.

Aquest festival artístic, l'organitza per segon any consecutiu la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament morellenc.

Totes les propostes artístiques son gratuïtes.

Útima jornada del festival 'Primaverart' del Morell

Útima jornada del festival 'Primaverart' del MorellCedida

tracking