Diari Més

Policial

Detenen els responsables d'una associació cannàbica de Salou

En l’operació, feta per la Guàrdia Civil amb la col·laboració de la Policia Local, s’han intervingut marihuana seca preparada per a la venda

Detenen els responsables d'una associació cannàbica de Salou

Detenen els responsables d'una associació cannàbica de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local de Salou, han detingut el president, el secretari, el tresorer i a un treballadors d’una associació de fumadors de cànnabis de Salou durant un registre que s’ha produït aquest dijous. Als detinguts se’ls hi imputa un delicte de tràfic de drogues i d’associació il·lícita.

En el registre, es van intervenir 720 grams de marihuana seca preparada per a la venda, 65 grams de haixix, 500 bosses unidosi amb tancament, 3 bàscules de precisió i 200 euros en efectiu.

Els quatre detinguts són homes, d’entre 27 a 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus i Salou.

Les investigacions van començar quan la Guàrdia Civil va conèixer que en un local ubicat en carrer cèntric de Salou, que és la seu d’una associació de consumidor de cànnabis, s’hi podia estar cometent un delicte de tràfic de drogues, ja que no només podrien estar consumint estupefaents a l’interior, sinó que presumptament també venien i distribuïen a qualsevol client per consumir-les fora del local.

Es va poder confirmar l’existència de les dades obtingudes a les primaveres investigacions, ja que eren moltes les persones que accedien a l’interior del local, estant-hi en moltes ocasions durant poc temps, estona en la qual es produïa la transacció.

El club de fumadors de cànnabis investigat estava inscrit al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, però havia deixat de banda el seu fi com associació de fumadors de cànnabis per exercir una activitat il·legal amb l’única intenció de lucrar-se, segons expliquen des la Guàrdia Civil.

tracking