Diari Més

La consellera Meritxell Serret inaugura la 4a Trobada de Comunitats de Regants de Catalunya

Se celebrarà aquest divendres a Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, acompanyada del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, idel director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, presidirà aquest divendres, 1 d'abril, la inauguració de la IV Trobada de comunitats de regants de Catalunya, que se celebrarà a la Sala d’Actes del Convent del Carme, a Valls.

En l’acte inaugural també hi participaran el delegat del Govern de Tarragona, Òscar Peris, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, l’alcalde de Valls, Albert Batet, i el president de l’Associació Catalana de Comunitats de Regants, Ramon Carné.

Aquestes trobades es van començar a institucionalitzar l’any 2013 a fi que els regants d’arreu de Catalunya poguessin compartir sinèrgies, problemàtiques i inquietuds que els ajudessin a millorar la gestió del seu dia a dia. En la trobada d’enguany es preveu l’assistència de 150 persones.

A Catalunya, el regadiu ocupa el 10% de la superfície total, i el 28% de la superfície agrícola útil on es produeix el 70% de la producció agrícola total.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) organitza anualment aquestes reunions juntament amb l’Associació Catalana de Comunitats de Regants, que actualment integra més de 45 comunitats de regants.

tracking