Diari Més

Salou acollirà el Campionat d'Europa de Paintball

Es celebrarà al Complex Esportiu Futbol Salou del 8 al 10 d'abril

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou serà la seu del Campionat d'Europa de Paintball que es realitzaràdel 8 al 10 d'abril al Complex Esportiu de Futbol Salou.

Inicis del paintball

A l'inicies va començarpracticantcom una activitat d'ocialtemps lliure peròqueha evolucionat ràpidamentperconvertir-se en un esport extrem d'alta intensitat.Actualmentdotat de normes específiques i organismesregionals, nacionals i internacionals, el Paintball espracticaen 110 països per prop de 16 milions depersones: al voltant de 13 milions a Estats Units, 2milions a Europa i un milió en la resta del món.Des de 2004, el Paintball és l'esport que ha generatel més altcreixement en termes de Mercat, substituint al surf de neu a la part alta de les vendes de materiali d'utilització delsemplaçaments destinats ala seva pràctica.

Funcionament del joc

Dos equips de 5 jugadors s'enfronten en un terrenyde joc pled'obstacles. Han d'aconseguirposicions estratègiques desd'on podran eliminar alsseus adversaris i estrènyer elpolsador situat en el campcontrari per marcar 1 punt.Tot jugador tocat per una bola, és immediatamentexclòs del joc pelsàrbitres que supervisen el bondesenvolupament de lapartida.Els jugadors utilitzenpistolesd'aire

comprimitquepropulsan boles de pintura. En realitat, estractade gelatina alimentosa colorida gràcies a pigmentsbiodegradablesque no perjudiquen el medi ambient.

Una partida del Paintball dura un màxim de 15 minuts.El primerequip que arriba a 5 punts guanya latrobada.En formattorneig, els equips encadenenelspartits al llarg de lacompetició segons un sistema clàssic depolesclassificatòries i fases finals.

Salou acollirà el Campionat d'Europa de Paintball

Salou acollirà el Campionat d'Europa de PaintballCedida

tracking