Diari Més

Oci

Més de 400 directius europeus de parcs temàtics visitaran Barcelona i Port Aventura

Es celebrarà la fira EAS Barcelona del 18 al 22 de setembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 400 directius de diferentsparcs temàtics coneixeran en primícia Ferrari Land amb motiu de la fira EAS Barcelona del sector de Parcs Temàtics.

Euro Attractions Xou (EAS) és la trobada anual del sector dels Parcs Temàtics, que aquest any se celebrarà a Barcelona del 18 al 22 de setembre

Segons la IAAPA, l'impacte econòmic del sector dels parcs temàtics, atraccions i oci en EMEA ascendeix a 8.600 milions d'euros.

Durant els dies previs a la Fira, PortAventura World exercirà d'amfitrió d'aquesta edició de EAS acollint un programa d'activitats paral·leles compost per:

-Consell d'Adreça de IAAPA.

-Institute for Attractions Managers: Programa únic al món per a la formació de directius de parcs temàtics.

-Safety Institute: Espai de debat i posada en comú de les millors experiències en gestió de la seguretat en instal·lacions d'oci.

-Gal·la oficial de lliurament dels Star Awards – Premis del sector de parcs temàtics

-Una de les activitats més destacadesdePortAventura World serà la visita de prop de 400 professionals de la indústria dels parcs temàtics a Ferrari Land, que es trobarà a la recta final de la seva construcció (la seva obertura oficial està programada per a primavera de 2017, coincidint amb l'obertura de temporada de PortAventura World).

EAS Barcelona

Organitzada per l'Associació Internacional de Parcs d'Atraccions i Entreteniment (IAAPA), EAS reunirà a 9.000 professionals de la indústria de més de 100 països. La mostra, que es durà a terme en Fira Barcelona, comptarà amb la presència de 425 empreses representants dels més importants parcs temàtics, d'atraccions, aquàtics, zoològics, aquaris, complexos turístics, companyies de creuers, centres d'entreteniment familiar i museus d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

Durant les jornades, es presentaran les principals innovacions tecnològiques, tendències, noves formes d'entreteniment i oportunitats de creixement de la indústria dels parcs temàtics, atraccions i oci –un sector que genera 8.600 milions d'euros en EMEA–, amb l'objectiu d'anticipar-se als canvis i noves necessitats d'oci dels visitants.

Més de 400 directius de parcs temàtics visitaran Barcelona i Port Aventura

Més de 400 directius de parcs temàtics visitaran Barcelona i Port AventuraCedida

tracking