Diari Més

Cultura

Jordi Robirosa presenta 'Apostoflant!' a Montblanc

L'acte tindrà lloc el dia 4 d'abril, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles

El llibre 'Apostoflant!' de Jordi Rovirosa parla del periodisme.

Jordi Robirosa presenta 'Apostoflant!' a MontblancCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dilluns 4 d'abril la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc acollirà la presentació del llibre'Apostoflant!'. L'acte, que començarà a les 8 del vespre, anirà a càrrec del mateix autor de l'obra, el conegut periodista esportiu Jordi Robirosa.

'Apostoflant!' és la crònica d'una passió vital pel periodisme. Jordi Robirosa ens explica en aquest llibre moltíssimes històries que tenen totes el denominador comú de l'amor per una professió i una vocació gestada des de la infantesa.

Conegut com la veu del bàsquet a Catalunya, Robirosa no només ens parla de l'esport de la cistella, malgrat que, òbviament, hi està molt present, sinó que també ens narra les vivències en esports tan diferents com ara el rugbi, l'hoquei, el beisbol, l'atletisme, la natació o, fins i tot, el polo. Més de dues mil transmissions dibuixen una trajectòria àmplia, ben fonamentada, que il·lustra també un sucós anecdotari. Amb el micròfon a la mà, però també amb la ploma, Jordi Robirosa ens ensenya en aquest llibre que continua sent un periodista tot terreny i polivalent que també sap explicar històries interessants.

Jordi Robirosa

Nascut l'any 1958, Rovirosaha tingut temps de viure el periodisme esportiu en primera persona, d'estar en la primera línia de foc davant de càmera i de visitar gran part del món. La seva trajectòria com a periodista arrenca amb els seus inicis a la Hoja del Lunes i al Dicenfins a convertir-se, més de 25 anys després, en la veu del bàsquet a Catalunya a través de TV3 i de la mà del Natxo Solozábal. És llicenciat en Història Antiga i Arqueologia, la música dels 60 i el beisbol són algunes de les passions. Després de debutar com a autor l'any 2009, amb 'A prop de les estrelles de l'NBA', i d'escriure l'any 2011 'Basquetmania', ara arrib amb 'Apostoflant!'.

tracking