Diari Més

Sanitat

L'ICS del Camp de Tarragona utilitzarà una plataforma virtual de gestió

L'eina aportarà agilitat i una millor planificació dels professionals sanitaris

L'ICS del Camp de Tarragona utilitzarà una plataforma virtual de gestió

L'ICS del Camp de Tarragona utilitzarà una plataforma virtual de gestióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Català de la Salut utilitzarà al Camp de Tarragona una plataforma virtual de gestió dels 3.000 professionals d'aquesta zona, informa l'empresa T&G, autora d'aquesta eina.

La zona en la qual es recorrerà a aquesta nova eina de gestió abraça l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, 21 Centres d'Atenció Primària i 74 consultoris locals.

L'ICS Camp Tarragona usarà la solució GTT (Gestió de Temps de Treball) de T&G per gestionar el temps de treball i la planificació dels professionals sanitaris.

Els responsables d'aquesta iniciativa preveuen millorar així la qualitat del servei prestat al més de mig milió d'habitants d'aquesta zona.

El director de Recursos Humans de la Direcció ICS Camp de Tarragona, Josep Àngel Duró, ha destacat l'«agilitat i capacitat de reacció sense precedents» que suposa descentralitzar la gestió dels equips.

«El nostre objectiu amb aquesta nova plataforma és l'optimització dels recursos disponibles, una descentralització de la gestió als responsables dels equips i una interacció dels professionals», ha afegit.

tracking