Diari Més

Sarral

El projecte Dansa'l converteix Sarral en un centre d'aprenentatge intensiu de dansa

Durant tres dies s'hi van aplegar alumnes de dansa del municipi amb d'altres provinents d'Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aprofitant el període vacacional de Setmana Santa, Sarral s’ha omplert de dansa. El projecte DanSa’l ha dut al municipi unes estades intensives e dansa. Del 21 al 23 de marçmés d’una vintena d’alumnes de l’Escola de Dansa Maria Lozano d’Amposta han estat allotjats al Refugi Municipal de l’Ermita dels Sants Metges i prenent classes intensives al Pavelló Municipal d’Esports de la mà dels professors Arnau Castro i Maria Lozano, vinguts d’Amposta, i dels mestres locals, Mei Casabona i Adrià Onieva. Les classes les han pogut compartir amb una quarantena d’alumnes de DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral.

El total d’alumnes ha estat dividit en quatre nivells diferents, que han pogut rebre classes de dansa clàssica, contemporània, improvisació, puntes i hip-hop de manera intensiva per tal de nodrir i augmentar l’aprenentatge i la tècnica dels alumnes. A més, aquests també han gaudit d’activitats paral·leles, com la projecció especial de Choreoscope, International Dance Film Festival Barcelona.

L’últim dia a més, va ser especial, amb la realització d’una improvisació conjunta de tots els alumnes i amb l’entrega de diplomes al millor alumne de cada nivell.

La primera edició de DanSa’l tanca amb molt bones sensacions per part dels organitzadors, i amb l’esperit de poder seguir treballant per omplir Sarral de dansa i poder seguir oferint estades intensives a alumnes d’altres escoles.

El projecte Dansa'l converteix Sarral en un centre d'aprenentatge intensiu de dansa

El projecte Dansa'l converteix Sarral en un centre d'aprenentatge intensiu de dansaMarta Arjona

tracking