Diari Més

Competició

Cambrils, capital mundial del Ball Esportiu durant la Setmana Santa

El certamen D.O. World Dancesport aplegarà 2.500 participants i espera atraure al municipi a més de 8.000 persones amants del ball.

Cambrils, capital mundial del Ball Esportiu durant la Setmana Santa

Cambrils, capital mundial del Ball Esportiu durant la Setmana SantaCedida - Turisme de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 2.500 ballarins de 30 països diferents, 800 parelles i 20 equips avaluats per jutges provinents de tot el món. Aquestes són les xifres que generarà el D.O. World Dancesport, un dels certàmens de ball esportiu més importants del món i que se celebra al municipi de la Costa Daurada des de fa cinc anys.

El Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils serà la seu de les competicions que començaran el dijous dia 24 de març, en sessió de matí i tarda, i es perllongaran fins al diumenge dia 27. Es realitzaran continuadament competicions paral·lelament als dos pavellons. Com cada any, s'enregistraran fins a 6 programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun d'ells i que seran emesos per diferents canals de televisió.

Aquest esdeveniment esportiu preveu una mitjana diària de 1.500 assistents de públic i en total mou al voltant d'uns 8.000 visitants. El D.O. World Dancesport és en aquests moments una de les millors competicions de Ball Esportiu del món i així ho demostra la confiança que la World Dance Sport Federation (WDSF) ha dipositat un cop més en aquest esdeveniment per tal que Cambrils es converteixi per cinquè any consecutiu en la seu d'aquesta competició.

A part del D.O. World Dancesport, en aquestes dies tindran lloc també altres competicions paral·leles de ball esportiu com el WDSF European Championship Youth Latin (Campionat d’Europa de Youth Latin), el WDSF Profesional Division European Championship Standard i Llatins que es celebraran els dies dissabte 26 i diumenge 27, i la Copa d’Europa de Seleccions Nacionals que es celebra per primer cop.

tracking