Diari Més

Una rotonda posarà fi al punt negre de la cruïlla de l'antiga C-14 i la carretera de Vilallonga

En els últims quatre anys s'han produït nombrosos accidents

Una rotonda posarà fi al punt negre de la cruïlla de l'antiga C-14 i la carretera de Vilallonga

Una rotonda posarà fi al punt negre de la cruïlla de l'antiga C-14 i la carretera de VilallongaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Alcover ha reclamat, en diverses ocasions, posar fi a la problemàtica existent en aquest punt negre de la xarxa viària que uneix l'antiga C-14 i la carretera de Vilallonga, amb la creació d'una rotonda.

L'òrgan competent, el Servei territorial de Carreteres de Tarragona de la Generalitat, després de les nombroses reivindicacions, ha valorat i acceptat la petició feta per l’Ajuntament i iniciarà els treballs de construcció a finals d'aquest mes de març. Entre d'altres, aquesta nova actuació, permetrà una millor visibilitat de la carretera i un augment de la seguretat dels vehicles que hi circulen.

L'any 2008 es va obrir a la circulació la nova carretera C-14. A l'antiga carretera, ara anomenada C-14Z, hi va quedar una cruïlla, amb la TV-7220 i TV-7222, que provoca nombrosos accidents de trànsit amb una alta sinistralitat. En els últims quatre anys, s'han produït nombrosos accidents amb un balanç de 3 morts i diversos ferits.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Vilallonga ha fet saber al consistori alcoverenc que també ha realitzat les reclamacions pertinents per donar suport a aquesta reivindicació. Ambdós consistoris han fet front comú per aconseguir aquesta important actuació de la xarxa viària que uneix aquestes dues poblacions.

tracking