Diari Més

Costa Daurada

Un total de 31 multes per beure i orinar al carrer durant les dues nits del Saloufest

La policia local sanciona els britànics que van arribar diumenge a la nit i que marxaran dijous

Multen 17 joves per beure i orinar al carrer la primera nit de Saloufest

Multen 17 joves per beure i orinar al carrer la primera nit de Saloufest

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S'eleven a trenta-una les sancions per incivisme que han generat els estudiants britànics del Saloufest,durant les dues primeres nitsque han passat a la capital de la Costa Daurada, de diumenge a dimarts.

La policia local de Salouha multat alsjoves per incomplir l’ordenança de civisme; en concret, per beure i orinar a la via públicadurant les nits de dilluns i dimarts. Els universitaris que van ser enxampats bevent al carrer hauran de fer front a una sanció de 300 euros. Els que van ser sorpresos per la policia local orinant al carrer, pagaran 100 euros, segons estableix la mateixa ordenança de civisme. D’altra banda, l’Ajuntament de Salou confirmava ahir que, durant la primera nit de la seva estada, no s’havia produït cap mena de destrossa al mobiliari urbà.

Els joves universitaris britànics que han arribat a Salou a través del polèmic paquet turístic s’allotgen a set establiments hotelers. En aquesta primera tongada, han arribat 2.000 joves, que ahir al matí es trobaven realitzant activitats i esportives en alguns equipaments privats, entre aquests el CN Ploms. Enguany, l’operador turístic I Love Tour ha decidit evitar que els joves de Saloufest fossin fotografiats durant la realització de les activitats esportives. Només trascendia alguna instantània a les xarxes socials. Saloufest portarà 3.900 joves britànics més al municipi del 29 de març al 2 d’abril i, per últim, un darrer grup de 1.400 estudiants del 5 al 9 d’abril.

D’altra banda, la directora general de Turisme de la Generalitat, Mariam Muro, es referia ahir al rebuig que suscita aquest turístic entre les administracions públiques. «Com a Generalitat l’únic que podem fer és inspeccionar els hotels que acullen els joves i vetllar perquè es compleixi la llei. És el sector privat, el que també stà en contra, el que ha de dir la seva», deia Muro en declaracions davant dels micròfons de Catalunya Ràdio.

tracking