Diari Més

La Pobla reviu el seu 'Misteri de Passió'

Enguany, el Misteri està dedicat a la memòria de Mossèn Lluís Vallvè

La Pobla reviu el seu 'Misteri de Passió'

La Pobla reviu el seu 'Misteri de Passió'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla viatjarà en el temps per reviure un cop més –i ja en són quinze- el Misteri de Passió que, any rere any, organitza el municipi coincidint amb els actes propis de la Setmana Santa a La Pobla de Mafumet.

Aquesta representació, que se celebrarà el dijous24 a dos quarts de 10 de la nit,està ja plenament consolidada en el calendari cultural pobletà i compta amb una participació massiva, tant a la graderia del Complex Esportiu Municipal, que un cop més quedarà petita per acollir el nombrós públic que s’hi donarà cita, com entre els més de 120 protagonistes que, de manera desinteressada, donen vida a aquest passatge de la història bíblica.

En aquesta ocasió, a més, el Misteri de Passió organitzat pel Grup d’Armats de La Pobla de Mafumet inclou un component especialment emotiu. I és que aquesta quinzena edició estarà dedicada a la memòria de Mossèn Lluís Vallvè Guinovart, fill predilecte del municipi i soci d’honor del Grup d’Armats, que malauradament va traspassar l’estiu passat. Ell va ser un dels principals impulsors d’aquesta representació que, amb el pas dels anys, s’ha consolidat com un referent dins i fora del propi municipi.

La Setmana Santa pobletana es completa amb un seguit d’actes litúrgics que inclouen la Missa del Sopar del Senyor, dijous a les 19 hores; el Via Crucis de Divendres Sant amb exhibició del Grup d’Armats (9 h, pels carrers del poble), la celebració de la mort del Senyor (19 h, a l’església) i la Processó del Sant Enterrament (20 h, pels carrers del poble) el divendres sant; i la Missa de Pasqua, a les 11 h del diumenge. L’endemà, els pobletans i pobletanes faran tradició tot menjant-se la mona en companyia d’amics i familiars.

tracking