Diari Més

Riudecanyes

La Fira Tastaverd torna per 9è any a Riudecanyes aquest cap de setmana

La fira reivindica els oficis i la figura de les persones que treballen la terra

La Fira Tastaverd torna per 9è any a Riudecanyes aquest cap de setmana

La Fira Tastaverd torna per 9è any a Riudecanyes aquest cap de setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Riudecanyes celebra aquest dissabte una nova edició de la Fira Tastaverd

Riudecanyes acollirà aquest proper dissabte, 19 de març, una nova edició del Tastaverd, la Fira dels Sentits que enguany arriba a la seva novena edició i que s’ha convertit en un referent i cita obligada al calendari festiu català. Organitzat per l’ajuntament de Riudecanyes, l’esdeveniment mobilitza a tot el municipi i a totes les seves entitats que s’hi involucren treballant-hi des de moltes setmanes abans per a oferir als visitants un ampli ventall d’activitats. Des dels seu inicis, el Tastaverd pretén promoure els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seu productes, atorgar a les labors artesanals i als oficis antics el rol que tenen en la societat i reivindicar la figura de totes aquelles persones que treballen la terra.

Així, el Tastaverd esdevé una jornada plena d’actes per a tots els públics que s’inicia a les 10 del matí i es prolonga fins les 8 del vespre. L’acte d’inauguració oficial serà a les 12 del migdia a la Plaça de l’Església i anirà a càrrec de la Conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz. Durant tota la jornada hi haurà la possibilitat de prendre part a degustacions d’olis i vins, gaudir de la mostra de productes agrícoles ecològics o passejar per la Fira d’Oficis que mostra tots aquells relacionats amb la tradició rural, el medi natural i el món agrícola entre d’altres elements. Diversos artesans oferiran els seus productes de decoració, bijuteria o per a la llar. Es podrà passejar dalt d’un ruc català o en un trenet, fruir amb espectacles de carrer o veure dues exposicions de maquetes de tren i de clicks de playmobil.

L’oferta gastronòmica serà àmplia de manera que els visitants al Tastaverd podran optar per diversos menjars com la clotxa o la llonganissa amb pa torrat a la pista de l’Eura o optar per la variada oferta dels restaurants de Riudecanyes. L’entrada és gratuïta per a tothom i s’espera l’arribada de persones de molts municipis propers.

tracking