Diari Més

Foment manté la construcció de l'Estació Intermodal

El ministeri ho ha confirmat a la Cambra de Comerç de Reus

Foment manté la construcció de l'Estació Intermodal

Foment manté la construcció de l'Estació IntermodalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Foment manté, en el seu programa d’actuacions, la construcció de l’Estació Intermodal Central del Camp. Així ho ha comunicat de manera oficial el Secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge del Ministeri Julio Gómez-Pomar Rodríguez, al mateix president de la Cambra Isaac Sanromà.

La comunicació apunta que des de la reprogramació de 2010 que va obligar a paralitzar l’obra de l’Estació Intermodal, aquesta en cap moment s’ha desprogramat sinó que «s'ha mantingut en tot moment en la planificació del Departament i, per tant, la sevaexecució es podrà reprendre tan aviat com la sostenibilitat econòmicai la demanda estiguin plenament garantides».

Gómez-Pomar també destaca, en la mateixa carta, que en l’anterior legislatura el Ministeri ha apostat per implantar una solució global pel Corredor Mediterrani que fos viable adaptant el calendari «a la realitat dels operadors. Al tram Vandellós-Tarragona, totes les obres es troben actualment en execució».

Des de la Cambra el President Sanromà s’ha felicitat per la disposició del Ministeri de Foment a l’entorn d’una infraestructura que es considera estratègica pel territori. Tot i així Sanromà ha insistit que es continuarà amb la recollida de signatures a favor del Manifest per la construcció de l’Estació. Una campanya que es va iniciar fa mesos i que s’ha mantingut atenent la situació de provisionalitat del govern central i la voluntat de lliurar totes les adhesions al nou responsable de la cartera de Foment. Hores d’ara ja s’han recollit una seixantena adhesions de municipis i entitats econòmiques del territori d’entre les que destaquen, entre d’altres, els suports dels Ajuntament de Reus, Salou, Vila-seca i Montblanc i els Consells Comarcals del Tarragonès i del Baix Camp.

tracking