Diari Més

El Barri de l'Eixample Platja de Cambrils vol crear una associació de veïns

Els veïns van mostrar bona predisposició al Consell de Barri convocat ahir pel consistori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns i veïnesdel Barri de l'Eixample Platjade Cambrilss'hanposat d'acord en quèel barrinecessitauna associació de veïnsper tal de reactivar el diàleg amb l’ajuntament i que aquestpugui sermés conscient de les necessitats i reivindicacions del barri.Diversosveïnsque volien transmetre les seves inquietuds, propostes de millora i necessitats del barrivan assistirahiral vespre a la reunió del Consell de Barri de l'Eixample Platjaque va tenir lloc a l’Ajuntament, amb la presènciadel’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor de Barri, Jaume Gila, la regidora de promoció econòmica, participació ciutadana, cooperació i solidaritat, Ana López i els regidors de l’oposició Oliver Klein, Encarni Bello i Ivan Sanz.La trobada va servir per posar sobre la taula la necessitat de crear una associació de veïns, iel veïnat assistent va mostrar la seva bona predisposició per tal de formar aquesta entitat. Ara, es vol fer extensiva aquesta crida a tot el barri perquè qualsevol persona que estigui interessada pugui implicar-se en aquest projecte col·lectiu.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza assegura que «és voluntat d’aquest govern donar més valor als Consells de Barri per tal d’enfortir i recuperar els canals de participació amb la ciutadania. Aquest treball conjunt amb les entitats de Cambrils ha de permetre millorar les condicions de vida de tots els veïns i veïnes, escoltant, consultant i deliberant conjuntament». Per la seva banda, el regidor de barri, Jaume Gila, assegurava ahir als veïns i veïnes participants en el consell: «Sóc conscient que des de fa uns anys l’associació de veïns està inactiva i tots coneixem les dificultats per incrementar la participació a les entitats. Però crec que és important tirar endavant el repte de mobilitzar la base social i dinamitzar aquest projecte col·lectiu que ha d’enfortir el diàleg amb l’Ajuntament per tal que puguem conèixer millor els vostres interessos, necessitats i propostes del barri on viviu».

La mobilitat: un dels reptes més immediats

La trobada d’ahir també va servir per posar sobre la taula una reivindicació per part dels veïns i veïnes. Asseguren que necessiten que es millori la mobilitat dels carrers que integren el barri. Des de l’Ajuntament de Cambrils ja s’ha pres nota de la demanda per poder-ne fer l’estudi pertinent.

tracking