Diari Més

Descarrila un tren a Mont-roig del Camp sense causar ferits en xocar contra una pedra

Els ocupants del tren han estat evacuats a un altre comboi que els ha dut fins a l'Hospitalet de l'Infant

Descarrila un tren a Mont-roig del Camp sense causar ferits en xocar contra una pedra

Descarrila un tren a Mont-roig del Camp sense causar ferits en xocar contra una pedraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tren Euromed amb 260 passatgers ha impactat cap a tres quarts de sis de la tarda amb una roca entre les estacions de l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp, segons ha informat Protecció Civil i ha confirmat Renfe. El succés no ha causat ferits, però sí ha provocat que el comboi descarrilés en un dels eixos. Això ha obligat a interrompre la circulació a la línia R16 entre aquestes dues estacions. S’ha establert un pla de transport alternatiu per carretera entre l’Aldea-Amposta i Tarragona per a les relacions de mitja i llarga distància afectades. Protecció Civil ha activat el Pla d’emergències Ferrocat i els Bombers han enviat quatre dotacions per ajudar amb les tasques d’evacuació.

El tren que ha patit l’incident és l’Euromed que havia sortit de Barcelona a les quatre de la tarda i es dirigia a Alacant. Inicialment s’havia informat que els 260 viatgers que hi havia serien evacuats a una carretera pròxima al punt de descarrilament i des d’allà traslladats a l’Hospitalet de l’Infant. Finalment, però, han estat evacuats a un altre tren que s’ha situat darrere del descarrilat, que els ha dut fins a l’Hospitalet. Un cop allà han pujat a un altre tren Euromed que els durà al seu destí.

D’altra banda, pel que fa a la interrupció de la línia s’ha establert un pla de transport alternatiu. Per als viatgers de tren de llarga distància el tram entre l’Aldea i Tarragona es farà per carretera. Per als viatgers de trens regionals R16 i rodalia del Camp de Tarragona RT2 hi haurà servei alternatiu per carretera entre l’Hospitalet de l’infant i Cambrils.

tracking