Diari Més

Turisme

La Federació d'Hostaleria participa en una trobada d'entrevistes breus amb periodistes britànics

La Federació de Turisme de Tarragona participa a International Media Marketplace, l'esdeveniment per excel·lència que reuneix empresaris del turisme i mitjans de comunicació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Turisme de Tarragona (FEHT), en col·laboració amb la Diputació de Tarragona i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca-La Pineda, participa aquest dillunsa l'International Media Marketplace organitzat per Travel Media a Londres. En la seva quarta edició, l'esdeveniment s'ha consolidat com uns dels més importants dins el sector turístic al Regne Unit.

El IMM reuneix periodistes i agents turístics en un espai de conversa de 15 minuts. En format "speed dating", els diferents mitjans de comunicació mantenen una reunió amb els agents turístics presents en l'esdeveniment, passant de taula en taula i amb l'oportunitat de conèixer múltiples destinacions turístiques.

El IMM concentra mitjans de comunicació de gran notorietat al Regne Unit (National Geographic, The Guardian, The Telegraph, etc.). Durant la jornada d’avui a Londres, representants de la FEHT presentaran, gràcies a més de 20 entrevistes personals, l’oferta turística als representants dels principals mitjans de comunicació del Regne Unit.

tracking