Diari Més

L'art arriba a la Llar d'Infants Municipal Dolors Medina

Nuri Mariné va deixar la seva empremta en diferents murals en què hi van participar tots els infants del centre

L'art arriba a la Llar d'Infants Municipal Dolors Medina

L'art arriba a la Llar d'Infants Municipal Dolors MedinaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com en cada curs per aquestes dates, l’art ha inundat les aules de la Llar d’Infants Municipal Maria Dolors Medina de Cambrils. Infants de 2 a 3 anys han experimentat amb diferents tècniques pictòriques, textures i materials.

Aquest ha estat el tercer any en què una artista local col·labora amb la llar d’infants. En aquest cas ha estat Nuri Mariné –en anteriors edicions havien estat David Callau i Montserrat Recasens- qui els va acompanyar el passat mes de febrer per dur a terme una proposta artística anomenada “Diàleg entre artistes”. Els infants van poder gaudir d’una sessió on els colors bàsics (groc, blau i vermell) i on els pinzells, els rodets, les xeringues i les seves mans van ser els estris utilitzats. Nuri Mariné va unir els traços i taques creats pels nens i les nenes amb dibuixos molt significatius de la seva obra i que van despertar l’interès dels més petits.

Les setmanes prèvies a aquesta sessió, es va disposar d’un racó a l’entrada de la llar on es van exposar les seves obres i, de mica en mica, es va anar introduint als infants en el món creatiu de l’artista. L’experiència va ser molt enriquidora per als infants i les seves famílies.

Nuri Mariné va deixar la seva empremta en diferents murals en què van poder participar tots els infants. Aquests murals romandran penjats a les parets del centre i recordaran el seu pas per la llar.

tracking