El Nàstic guanya al Castelldefels en la segona ronda de la Copa Catalunya (0-1)

Un solitari gol de Pablo Fernández a la primera part és suficient per a assegurar la quarta victòria consecutiva del conjunt grana

Pedro del Campo durant el partit contra la UE Castelldefels.

El Nàstic guanya al Castelldefels i passa a quarts de final de la Copa de CatalunyaNàstic de Tarragona

El Nàstic ha superat la UE Castelldefels gràcies a un solitari gol de Pablo Fernández, certificant així el seu passi a la següent ronda de la Copa Catalunya. La victòria per 1-0 al Municipal d'Els Canyars, és la quarta consecutiva del conjunt grana, que continua invicte aquesta pretemporada. El partit s'ha posat de cara ben aviat per a l'equip entrenat per Raül Agné, però s'ha acabat complicant en els darrers minuts per l'expulsió de Javi Bonilla.

Com ja va fer a la primera ronda, Pablo Fernández ha tornat a obrir la llauna. Aquest cop, amb una centrada de Pochettino per banda dreta, que ha rematat de cap l'asturià lliure de marca. La jugada ha vingut precedida d'una molt bona jugada individual de Marc Álvarez, que després de desfer-se de la seva marca, ha rematat entre els tres pals i ha obligat el porter local esforçar-se per a refusar el seu xut.

La primera part, com ja va passar en el partit contra el FC Vilafranca, ha estat molt marcada per les faltes constants. L'altra gran ocasió del Nàstic ha vingut just abans de la pausa d'hidratació. Una falta lateral servida per Javi Bonilla i que ha rematat Quintanilla al fons de la xarxa. En aquest cas, però, l'àrbitre l'ha anul·lat per un ajustat fora de joc.

L'entrada de Lupu i Robert Simón ha revolucionat l'atac grana a l'inici de la segona part. De fet, els dos han protagonitzat l'ocasió més clara del segon temps. Del Campo ha filtrat una passada per al davanter i aquest ha deixat la pilota de cara per Simón, que ha rematat al pal. La intensitat en atac s'ha vist frenada de cop per la sortida obligada de Lupu del terreny de joc per una topada a la cara amb un rival.

Tot i que el conjunt grana no generava ocasions, la línia defensiva, on ha sortit De la Peña com a titular, tampoc patia. Però l'expulsió de Bonilla per doble groga ha agitat el partit. El Nàstic, que ha hagut de jugar més de 15 minuts amb deu efectius, ha hagut d'aguantar l'1-0 fins al final del partit. La UE Castelldefels, anant amb tot a l'atac, ha tingut dues bones ocasions per a empatar el partit. Una s'ha trobat amb una gran intervenció de Parra i l'altra ha sortit fora fregant el pal.

El Nàstic, que continua preparant-se per a l'inici de la lliga el 28 d'agost al Nou Estadi, disputarà la següent ronda de la Copa Catalunya contra la UE Olot. El conjunt grana haurà de tornar a visitar el Municipal d'Olot, on ja va guanyar el passat 10 d'agost per 3 gols a 1.