El Nàstic venç al Vilafranca i passa de ronda a la Copa Catalunya (0-2)

Els gols de Pablo Fernández i Javi Bonilla a la primera part han sigut suficients per a aconseguir la victòria en el tercer partit de la pretemporada

Montalvo amb la pilota rodejat de jugadors del FC Vilafranca.

El Nàstic venç al Vilafranca i passa de ronda a la Copa Catalunya (0-2)Nàstic de Tarragona

El Nàstic ha certificat el seu passia la següent ronda de la Copa Catalunya Absoluta amb una victòria d'ofici davant el FC Vilafranca. Primer partit 'oficial' d'aquesta pretemporada, però amb un rival d'inferior categoria, Tercera RFEF, respecte als dos amistosos anteriors -Real Zaragoza i SD Huesca. Els grana han mostrat la seva superioritat, sobretot en la primera part, i s'han imposat en un partit travat per les faltes constants i marcat per les jugades d'estratègia.

De fet, així ha arribat el primer gol del Nàstic, a través d'una falta lateral servida per Bonilla al minut 12. Pablo Fernández, titular avui a la davantera acompanyant Lupu, ha aprofitat la centrada del sorià per a avançar els grana en el marcador. Poc després, quan Josema ha anat a rematar un córner a la frontal de l'àrea petita, un defensor del FC Vilafranca ha tocat la pilota amb la mà. L'àrbitre ha xiulat penal i Bonilla l'ha tornat a transformar, tal com ho ha fet en els dos últims partits de pretemporada. Això sí, aquest cop no ho ha fet de 'panenka'.

Amb el 0-2, el Nàstic ha deixat molt encarrilada la seva victòria al Municipal de Vilafranca del Penedès. A banda dels gols, durant la primera part s'ha vist la gran connexió que s'ha format a la banda dreta del conjunt grana amb Tirlea i Andy, que s'han entès de meravella. Combinacions i driblings del lateral i l'extrem, que han portat de corcoll a la defensa local.

Com en el partit davant el Real Zaragoza, l'equip ha anat de més a menys. A la segona part, amb l'entrada de molts jugadors des de la banqueta, la intensitat del Nàstic ha baixat de manera notable. Tot i que el FC Vilafranca ha aconseguit apropar-se més a la porteria grana, pràcticament no ha tingut cap ocasió clara per a retallar distàncies. Un segon temps més gris pel joc del conjunt tarragoní i també per les lesions de Joan Oriol i Robert Simón, que han hagut d'abandonar el terreny de joc abans de temps.

Finalment, el marcador no s'ha mogut i els dos gols de l'inici de partit han sigut suficients per a certificar el passi a la següent ronda de la Copa Catalunya. El Nàstic s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre la UE Castelldefels i el Lleida Esportiu.