Diari Més

El Nàstic no descarta un darrer fitxatge si hi ha una oportunitat

La incorporació d'un altre futbolista seria per reforçar el mig del camp i implicaria la sortida de dos jugadors

Pedro del Campo, Ballesteros i Oriol en el partit disputat dimecres contra el Valencia Mestalla.

El Nàstic no descarta un darrer fitxatge si hi ha una oportunitatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic estarà atent als últims dies del mercat d'estiu per si surt una bona opció, és a dir, un futbolista contrastat i, preferentment, que ocupi una posició al mig del camp, per fitxar-lo. Ara bé, actualment el Nàstic ja té una fitxa sènior més de les disponibles i, si arribés aquesta segona incorporació, dos jugadors majors de 23 anys haurien de sortir de l'equip.

Amb el pas dels partits de preparació per a la nova temporada, tant el cos tècnic com la directiva han vist que un reforç al mig del camp podria ajudar a completar un equip que ha de lluitar per l'ascens. Ara mateix, l'entrenador grana, Raúl Agné, pot comptar amb Ribelles, Fullana, Pedro del Campo, Buyla i Oscar Sanz per al centre del camp, però la marxa de Fausto Tienza ha deixat un forat molt difícil de cobrir i és per això que des de la direcció esportiva s'estarà atent per si algun futbolista de Segona Divisió acaba a la rampa de sortida en el tram final del mercat.

Pol Ballesteros i Lupu

De moment, ja hi ha un futbolista que ha d'abandonar l'equip tarragoní, però en cas que arribi una altra incorporació n'hauran de ser dos. De tots els jugadors que hi ha en plantilla, els que tenen més números d'abandonar Tarragona, a dia d'avui, són Andrei Lupu i Pol Ballesteros. Està clar que on més poblat està l'equip és en posicions ofensives i, en aquesta zona, els futbolistes majors de 23 anys que menys protagonisme estan tenint, de moment, són aquests dos. En el cas de Lupu, encara no està completament recuperat de la lesió i no ha pogut completar sessions d'entrenament, mentre que Ballesteros no està gaudint dels minuts que esperava, malgrat l'entrega que ha demostrat en totes les estones que ha jugat.

En cas que el cos tècnic i la direcció esportiva decidissin que Ballesteros és el jugador que ha de marxar, ho faria en forma de cessió, ja que recentment ha ampliat el seu contracte amb el Nàstic fins al 2024, ja que creuen que és un jugador que encara pot aportar molt als tarragonins. Ara bé, si la sortida que es produeix és la de Lupu, el més probable és que futbolista i club acabin pactant una sortida amistosa per rescindir contracte i pugui arribar lliure a un altre equip. Això sí, el davanter segueix lesionat i això li tancaria les portes de molts conjunts.

tracking