Diari Més

Jaume García serà el nou entrenador del Juvenil A del Nàstic a Divisió d'Honor

Ha estat segon entrenador de Dani Vidal

Jaume García

Jaume García serà el nou entrenador del Juvenil A del Nàstic a Divisió d'HonorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume García serà el nou entrenador del Juvenil A per aquesta temporada. D'aquesta manera, García agafa el relleu de Felip Ortiz al capdavant de la banqueta del Juvenil A del Gimnàstic de Tarragona. Tot i l'excel·lent curs passat, en aquesta nova temporada 2021-2022 a la Divisió d'Honor, l'equip té com a objectiu d'aconseguir una nova permanència per continuar entre els millors.

Jaume García iniciarà la quarta temporada a la disciplina grana, després d'haver dirigit prèviament l'Infantil A i haver desenvolupat tasques de segon entrenador amb Dani Vidal al mateix Juvenil A i al filial, el CF Pobla de Mafumet.

Aquesta temporada, el cos tècnic del Juvenil A es completa amb Alex Barros, com a segon entrenador, Alex Gómez com a preparador físic, Alberto Pérez com a entrenador de porters, Pau Sánchez com a readaptador, Ivan García com a analista i Manolo Montoro com a delegat.

L'equip competirà entre els 18 millors juvenils de Catalunya, representada per 12 equips; Balears, tres equips; i Aragó, tres conjunts més. En el nou format, s'amplia el nombre de descensos fins a sis, incrementant la dificultat de la competició i de l'objectiu grana.

El debut del Juvenil A 2021-2022 es produirà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre a domicili, davant el CF Damm. Aquest pròxim dilluns, dia 9, l'equip es reincorporarà als entrenaments a les instal·lacions del Nou Estadi.

tracking