Diari Més

El Nàstic s'enfrontarà al València CF Mestalla a domicili en un nou amistós de pretemporada

El partit serà dimecres 11 d'agost, a les 19:30h, a Paterna

Imatge d'arxiu

El Nàstic s'enfrontarà al València CF Mestalla a domicili en un nou amistós de pretemporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer equip del Gimnàstic de Tarragona disputarà davant el filial valencianista el quart partit de preparació per la nova temporada a la Primera RFEF. Els grana s'enfrontaran al filial ché el proper dimecres, dia 11 d'agost, a partir de les 19.30 hores, a l'Estadi Antonio Puchades o el Camp 4 de la Ciutat Esportiva del Valencia CF (porta tancada).

Cal recordar que, abans d'aquest duel, el Nàstic disputarà dos enfrontaments al Nou Estadi. Demà, dimecres, rebrà a l'Atlético Levante a partir de les 20 h. Mentre que el dissabte a la mateixa hora, davant el Girona FC, els dos equips catalans es disputaran el XII Trofeu Ciutat de Tarragona.

Tots dos duels a Tarragona tindran presència de públic a les grades del Nou Estadi amb un aforament limitat a 3000 espectadors. Tots els socis que hagin renovat o efectuat una nova alta per aquest curs 2021-2022 podran accedir amb el nou abonament #TocaNàstic, de la manera habitual, presentant el carnet als torns de les portes.

Mentre que els aficionats que disposin únicament de l'abonament del curs passat, 2020-2021, prèviament hauran de recollir l'entrada pels partits en qüestió a les oficines del Nou Estadi. Ho podran fer de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 i de 17 a 19 hores.

Els amistosos de pretemporada confirmats són:

  • Nàstic – Atlético Levante: dimecres 4 d'agost, a les 20 h, al Nou Estadi
  • Nàstic - Girona FC: dissabte 7 d'agost, a les 20 h, al Nou Estadi (XII Trofeu Ciutat de Tgn)
  • VCF Mestalla – Nàstic: dimecres 11 d'agost, a les 19.30 h, Ciutat Esportiva VCF
  • FC Barcelona 'B' – Nàstic: dissabte 14 d'agost, a les 19 h, a l'Estadi Johan Cruyff
tracking