Diari Més

Competència feroç a la davantera del Nàstic de la pròxima temporada

Pedro Martín, Pablo Fernández, Fran Carbia, Edgar Hernández i Lupu són actualment els cinc puntes que té la plantilla grana

Pedro Martín, durant el partit d'entrenament que els grana van disputar contra la Pobla el passat divendres.

Competència feroç a la davantera del Nàstic de la pròxima temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a cinc futbolistes es disputaran les dues places de la davantera que Raúl Agné té reservades als seus jugadors del Gimnàstic de Tarragona.

Feroç serà la competència en aquesta demarcació, on el club que presideix Josep Maria Andreu compta ara mateix amb cinc integrants més que fiables. Pedro Martín, Pablo Fernández, Edgar Hernández, Fran Carbia i Andrei Lupu són els cinc futbolistes que poden actuar com a davanters centre. Cinc jugadors que han demostrat, tant al Nàstic com en els equips en els quals han militat, que són ben capaços de ser útils en un projecte en el qual l'entrenador aposta per un 4-4-2 on dos davanters són imprescindibles en cada alineació.

Alguns d'aquests futbolistes estan actualment en tractes amb el club o bé en una situació que ells situa en un moment diferent a la resta. Un d'ells és Pedro Martín, que està negociant la seva renovació amb el club grana fins al 30 de juny del 2023 i que té la continuïtat assegurada tant pel suport del club com de Raúl Agné, entrenador del primer equip.

Hi ha altres jugadors, com Pablo Fernández, acabat d'arribar del Cornellà que, com és de suposar, compta per a l'entrenador. Seria estrany si no fos així tractant-se d'un fitxatge enmig d'un mercat que encara pot deixar alguna sorpresa. En el matieix cas que Pablo s'hi troba Edgar Hernádez, una de les contractacions estrella en el que va de pretemporada i, en definitiva, un futbolista que pot assegurar gols, esforç, experiència i moltes taules en una nova Primera RFEF que necessitarà de jugadors que sàpiguen què vol dir això de competir en el món del futbol.

Per altra banda, apareix l'etern Fran Carbia. El tarragoní és aquell jugador que, en totes les pretemporades, apareix com a gran futbolista revulsiu, jugador i compromès, però que acaba iniciant la campanya com a suplent. Ara bé, tret del seu pas per l'Ibiza-Eivissa, no hi ha cap club en el qual no hagi acabat actuant com a titular Fran Carbia.

Lupu i les fitxes

Finalment, queda Andrei Lupu. El romanès és un futbolista que encara no ha pogut demostrar tot el seu potencial amb el Nàstic, però que sempre ha mostrat una gran predisposició i unes ganes enormes d'ajudar a l'equip i d'agradar al Nou Estadi.

El problema amb Lupu és que actualment el club grana compta amb dinou fitxes no sub-23 i que seria necessari reduir-ne una per poder començar a competir.

tracking