Diari Més

3.000 espectadors podran assistir als dos propers amistosos del Nàstic

Els partits corresponen a l'amistós davant l'Atlético Levante, i al partit del XII Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Girona FC

Imatge d'arxiu d'aficionats al camp grana

3.000 espectadors podran assistir als dos propers amistosos del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha comunicata tots els socis del procediment per accedir a les instal·lacions del Nou Estadi en els dos propers amistosos que afrontaran els de Raül Agné.

Aquests partits són l'amistós davant l'Atlético Levante, programat pel dimecres 4 d'agost a les 20 h; i el XII Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Girona FC, que es jugarà el dissabte 7 d'agost a les 20 hores.

Des del club fan saber que tots els socis que hagin renovat o efectuat una nova alta per aquest curs 2021-2022 podran accedir amb el nou abonament #TocaNàstic, de la manera habitual, presentant el carnet als torns de les portes.

Per altra banda, els aficionats que disposin únicament de l'abonament del curs passat, 2020-2021, prèviament hauran de recollir l'entrada pels partits en qüestió a les oficines del Nou Estadi. Ho podran fer de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 i de 17 a 19 hores.

Amb tot, l'aforament del Nou Estadi serà de 3.000 espectadors i es podrà accedir per les portes habituals del Nou Estadi. Tant el número de porta com el seient disponible per ocupar, s'indicaran al nou abonament 2021-2022 o a l'entrada recollida.

tracking