Diari Més

Tota l'artilleria a l'assalt d'Alcoy

Els grana buscaran la primera victòria d'aquesta segona fase aquest diumenge a les 17:00 hores

Pedro Martín celebrant el gol davant el Villarreal B.

Tota l'artilleria a l'assalt d'AlcoyNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona carrega tota l'artilleria cap aAlcoyper assaltar el camp de l'Alcoià. Els grana busquen la primera victòria d'aquesta segona fase aquest diumenge a les 17:00 hores. Uns tres punts essencials per mantenir-se entre els tres primers equips que passaran a la fase final.

Aquesta victòria també seria essencial per millorar el coeficient, aquesta xifra que es troba per damunt del bé i del mal que fa que, actualment, l'Alcoià (31 punts) es trobi per damunt de la classificació de l'Andorra (34 punts) tot i tenir menys punts.

ToniSeligrattindrà a la seva disposició a tots els jugadors de la plantilla disponibles per aconseguir aquest resultat i podrà vestir l'alineació del Nàstic amb les millors gal·les. El més destacat, tornaBrugui, elpitxixidel Nàstic, la peça que la part ofensiva de l'equip trobava tant a faltar. Ho farà gairebé un mes després, després de les passades sancions, i amb l'amenaça de tornar a ser suspès si rep una targeta groga més.

El rival del Nàstic, l'Alcoià el rebrà en un camp on han caigut rivals de categoria, com el Reial Madrid i l'Osca a la Copa delRey. El meta de 41, JoséJuan, potser és el més recordat per convertir-se en tendència com «l'heroi» pel seu partit davant el Reial Madrid. Altres jugadors perillosos hi destaquenMourad, l'encarregat de fer els gols de l'equip iAlbertoRubio, l'enllaç ofensiu.

El Nàstic de Tarragona mantindrà a JoséAurelioSuárez a la porteria, s'ha fet un lloc sota els pals des de la seva arribada durant el mercat d'hivern, amb les seves parades i també amb la seva perseverança, que va acabar sent recompensada amb un gol davant elVillarrealB. A les bandes es mantindran els sempre presents Joan Oriol iCarlosAlbarrán. A l'eix de la defensa hi serà el recentment renovatAlexQuintanilla, amb probablement Marc Trilles al seu costat, amb permís de Pol Domingo. Al centre del camp hi seranFaustoTienzaiFranMiranda acompanyats probablement del reconvertitJavierBonilla, encara que Francesc Fullana podria tenir també una oportunitat. A la part ofensiva probablement se situen Gerard Oliva iFranCarbia, completant l'atac hi seria PedroMartín, golejador també al darrer partit. La incògnita cau sobre RogerBrugué'Brugui', elcrackde l'equip ja està disponible i podria entrar a l'alineació, però s'ha de tenir en compte que porta molts partits sense poder trepitjar la gespa i potserSeligratel reserva com a revulsiu.

tracking