Diari Més

Edicions

El Més Vila-seca es consolida com a capçalera informativa a nivell local

L’edició especial del ‘Diari Més’ que es distribueix cada quinze dies al municipi de Vila-seca està a punt de celebrar els dos anys de vida

El Més Vila-seca es consolida com a capçalera informativa a nivell local

El Més Vila-seca es consolida com a capçalera informativa a nivell localCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aviat farà dos anys, un 23 d’abril de 2014, naixia el Més Vila-seca, una capçalera germana del Diari Més engendrada amb la vocació de donar cobertura informativa al municipi de Vila-seca.

Era la primera aposta del diari per un format i una periodicitat diferents de l’habitual. Amb més de trenta-cinc edicions distribuïdes, a dia d’avui aquell repte ha complert les expectatives amb escreix, i ha esdevingut lectura de capçalera per a molts vila-secans. Com a conseqüència d’aquesta bona acceptació, la publicació, que va néixer amb una periodicitat mensual, ha acabat convertint-se en quinzenal, per tal de donar una millor cobertura al gran nombre d’activitats i noticies que es generen en aquest municipi del Tarragonès.

Creixent amb els lectors

Aquesta ha estat justament la gran força del Més Vila-seca: la vitalitat del municipi que l’ha vist néixer. Des del Diari Més ja es tenia el convenciment que es tracta d’una població singular, formada per tres nuclis diferenciats –Vila-seca, la Pineda i la Plana– que, no obstant la distància física, han sabut créixer, de forma acurada, a un ritme proporcional. I a la vegada ho han fet els seus habitants, que en forma d’associacions, clubs esportius, entitats culturals o empreses i comerços han nodrit de vitalitat el municipi i, de retruc, el Més Vila-seca.

La publicació té una clara vocació de proximitat, vol ser altaveu del que passa a la població. I, alhora, pretén fer la funció d’altaveu informatiu, nodrint a la vegada la vida local.

Amb aquesta aposta, els ciutadans de Vila-seca tenen un doble mirall on veure’s reflectits. D’una banda el Diari Més, on es recullen els esdeveniments més lligats a l’estricta actualitat. I de l’altra el Més Vila-seca, on les informacions es tracten amb més profunditat, amb un espai més ampli i donant una cobertura més extensa. I sempre buscant l’equilibri perquè les pàgines reflecteixin el que passa a tots tres nuclis, i totes les persones que habiten al municipi puguin veure-se’hi reflectides, bé directament a les seves pàgines, bé per notícies o temes que els afecten o els poden afectar.

En aquests dos anys de vida el Més Vila-seca ha passat a tenir una visibilitat evident al municipi. Els veïns coneixen la publicació i la busquen. La publicació ha estat present en alguns dels grans moments viscuts pel municipi en aquests dos últims anys: les festes de Sant Antoni i la Festa Major d’Estiu, els grans concerts a l’Auditori Josep Carreras, el primer 3 de 7 descarregat pels Xiquets de Vila-seca després de la refundació, els mèrits esportius dels clubs locals, l’activitat incansable duta a terme des de la Biblioteca o la gran feina revitalitzadora que es fa des de les entitats locals, un patrimoni extens i valuós que defineix de manera molt singular el perfil de Vila-seca. Per tot plegat ens complau assegurar que, si el Més Vila-seca és una realitat creixent, això és possible perquè els seus lectors l’alimenten amb el batec de la seva activitat diària.

Allò que, ara farà dos anys, va néixer com un experiment és ja una aposta plenament consolidada, no només pel que fa als aspectes empresarials sinó, i sobretot, pel que fa al seu públic, lectors fidels que cada quinze dies fan un repàs al que ha succeït al municipi a través de les pàgines del Més Vila-seca.

tracking