Diari Més

Presentació

El Diari Més presenta la seva versió digital coincidint amb el número 3.000

Aquest mitjà de comunicació, referent a les comarques tarragonines i l’únic gratuït en llengu catalana, celebra el seu 12è aniversari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més l’equip humà del Diari Més té l’oportunitat de dirigir-se directament als seus lectors i anunciants i celebrar conjuntament amb ells que ja en van dotze anys, els que cada dia, de dilluns a divendres, el Diari Més surt al carrer per tal d’apropar la informació més pròxima, però també la d’àmbit general i internacional als seus lectors.

Aquest dotzè aniversari ve carregat de notícies fresques i és que, a banda que coincideix amb el número 3.000 de la seva versió en paper, el Diari Més llança la seva versió digital, que se suma al diari en paper que molts lectors ja coneixent i esperen cada matí.

Des de fa uns mesos, que l’equip del Diari Més ha preparat amb molt d’esforç i cura aquest portal informatiu, que vol ser un mitjà de comunicació de referència, tal com és la versió en paper. La voluntat és continuar oferint als seus lectors, amb els recursos i les eines que ofereixen les noves tecnologies, la informació del Camp de Tarragona i Costa Daurada, a més de ser un punt més per interactuar amb ells a través del portal informatiu, però també de les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Ja fa molt de temps que el Diari Més utilitza aquestes xarxes socials per donar a conèixer la seva edició en paper o per informar de les promocions que es van realitzar de manera setmanal; i per compartir els principals titulars del dia a dia; ara bé, ara es potencia molt més l’ús d’aquestes xarxes en aquesta nova etapa amb la versió en paper i la versió digital del Diari Més.

Tot i aquestes novetats, el Diari Més continua treballant per tal d’apropar, ja sigui en paper o a través de la xarxa, les informacions del Camp de Tarragona i Costa Daurada, portant a terme un periodisme rigorós i de proximitat.

En aquests 12 anys, el Diari Més ha esdevingut un mitjà de comunicació referent a la demarcació de Tarragona i és l’únic diari gratuït editat en català, característica que fa del Diari Més, un diari únic dins del panorama comunicacional. Prova d’això és que en aquests 12 anys, s’han tret al carrer 3.000 números, una efemèride que cal remarcar, ja que són moltes notícies escrites, moltes fotografies publicades, articles d’opinió i anuncis publicats. Tot plegat, fet per un equip humà professional i entregat a aquest projecte comunicatiu.

El Diari Més presenta la seva versió digital coincidint amb el número 3.000

El Diari Més presenta la seva versió digital coincidint amb el número 3.000Cristina Aguilar

tracking