Diari Més

Publicitat

Anuncis a l'abast de tothom, gràcies a la secció de 'Classificats'

Immobiliària, motor, treball, reformes són alguns dels apartats on poder-se anunciar

Anuncis a l'abast de tothom, gràcies a la secció de 'Classificats'

Anuncis a l'abast de tothom, gràcies a la secció de 'Classificats'Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Són les darreres pàgines que tanquen el diari, a excepció de la contra; ara bé, no per això són menys importants, ja que són molts els ciutadans que utilitzen la secció dels Classificats del Diari Més per vendre o trobar allò que els faci falta.

Posar un anunci a les pàgines de Classificats del Diari Més és d’allò més senzill, es pot fer o bé a través del telèfon o per correu electrònic. Darrera d’aquestes dues vies, els ciutadans hi trobaran la Marta López i la Núria Clos, responsables d’aquests tipus d’anuncis dins del Diari Més. Tal com expliquen, la tasca principal d’aquestes dues professionals és la de plasmar tots els anuncis que els arriben mitjançant el correu electrònic o el telèfon. Ambdues assessoren als clients que estan interessats en col·locar el seu anunci per paraules segons les seves necessitats. Per aquesta raó, les pàgines de Classificats estan dividides en diferents apartats. Marta López i Núria Clos comenten que actualment hi ha la secció d’immobiliària, locals, motor, traspassos, ensenyament, treball, altres o relax. Per tant, un dels avantatges que tenen les pàgines de Classificats del Més és que són molt clares i els anuncis es poden trobar amb facilitat.

A més són un aparador molt ampli, degut a l’àmplia distribució del diari per tota la zona del Tarragonés, Baix Camp, Alt Camp i Baix Penedès. L’altre avantatge destacat és el preu assequible dels anuncis i les promocions que s’ofereixen, depenent del tipus d’anunci que es triï i també de les necessitats del client, tot amb un gran assessorament.

tracking