Diari Més

Successos

Un mort i vuit ferits en un atac a punta de ganivet a França

No es descarta cap hipòtesi, inclús el terrorisme

Un vehicle policial a Lió

Un mort i vuit ferits en un atac a punta de ganivet a FrançaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys una persona ha mort i altres vuit han resultat ferides en un atac perpetrat amb un ganivet en una parada d'autobús al costat d'una estació de metro en Villeurbanne, prop de Lió (est de França), va informar avui la prefectura (delegació del Govern) de la regió del Ródano.

Una persona ha estat detinguda en relació amb els fets, va explicar l'alcalde de Lió, Gérard Collomb, que va afegir que el succés s'està investigant i que no es pot descartar cap hipòtesi.

Collomb va explicar que no es coneix la motivació de l'agressor, que va ser reduït pels agents de seguretat de la companyia pública de transports, però que l'atac es va realitzar de forma indiscriminada i sobtada sobre el nombrós grup de gent que esperava l'autobús.

La Fiscalia de Lió ha obert una recerca i donarà nous detalls sobre l'atac, mentre que la Fiscalia Nacional Terrorista vigila el succés per si té caràcter terrorista.

El supòsit agressor va afirmar ser de nacionalitat afganesa, van assenyalar els mitjans francesos, van agregar que es tracta d'un jove de 19 anys d'edat.

El diari local Le Progrès va citar a un testimoni de l'escena, qui va assenyalar que el sospitós anava armat amb un gran ganivet de cuina i va començar a atacar a la gent que esperava en la parada d'autobús a la sortida de l'estació de metro.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 16,30 hora local (14,30 GMT) al costat de l'estació de metro Laurent-Bonnevay de Villeurbanne, que va ser tancada uns minuts després, segons va comunicar la xarxa de transports de Lió a través de Twitter.

Al voltant d'uns 50 bombers i membres dels equips d'emergències s'han desplaçat al lloc per a atendre els ferits, diversos dels quals es troben greus

tracking